Over ons

Vanuit heel diverse achtergronden ondersteunen we IT-organisaties in hun strategische en technische
uitdagingen van vandaag en morgen. Dit is jouw team.

Frank Verhagen 

Frank studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en ging daar meteen mee aan de slag. Sinds 1996 focuste hij in diverse management- en directierollen op de bijdrage van IT tot de kerndoelen van de organisatie, o.m. bij HSO, Devote en Delta Lloyd. In 2008 startte hij Certios. Frank is gecertificeerd Data Protection Officer (DPO) of Functionaris Gegevensbescherming (FG).

Creatieve oplossingen voor IT-uitdagingen en -problemen, daar zet Frank graag zijn schouders onder. Hij kijkt altijd naar het ruimere, bedrijfskundige plaatje en neemt doorgaans een projectmanagementrol op.

Dirk Harryvan

Nadat hij promoveerde als natuurkundige aan de Universiteit Utrecht, startte Dirk in 1997 in de IT-sector bij Sun Microsystems. Zijn focus? Het nut van een specifieke IT-oplossing helder krijgen en zo het kaf van het koren scheiden. Later specialiseerde hij zich in de uitdagingen van datacenters op vlak van IT, facilitair management en energie-efficiëntie. Dirk is gecertificeerd Data Protection Officer (DPO).

Dirk ging in 2014 aan de slag bij Certios en neemt vooral het technische deel van jouw IT-projecten onder de loep.

Een vrijblijvend gesprek over je IT-infrastructuur?

Bel +31 6 319 937 33 of
Stuur een bericht