IT-infrastructuur

De IT-infrastructuur verzekert de continuïteit van je organisatie. Wij zorgen dat je de beste oplossing
voor jullie behoefte vindt en dat de opstart, refit of verhuizing vlot verloopt.

(Ver)nieuw(d) datacenter: hoe begin je eraan?

Wil je de IT-infrastructuur van je datacenter uitbouwen of vernieuwen en wil je hulp om die investering te verantwoorden in je organisatie? Of wil je meer overzicht krijgen in alle trends en technologieën op de markt? En wil je zeker zijn dat je jullie leveranciers de juiste criteria voor je IT-behoeften bezorgt?

Stel je even voor…

  • Je hebt een helder zicht op de IT-doelen van je organisatie op korte en lange termijn.
  • Je daagt je leveranciers uit tot slimme, creatieve voorstellen om die te bereiken.
  • Je selecteert de IT-infrastructuur die naadloos past bij de behoeftes van je organisatie.

Het resultaat? Een IT-infrastructuur die zo efficiënt, energiezuinig en veilig mogelijk is, de continuïteit van je organisatie ondersteunt en compliant is met de regelgeving.

Zo bouwen we mee aan je IT-infrastructuur:

Inkoop: laat je leveranciers het denkwerk doen

Je IT-leverancier zal altijd leveren wat je vraagt. Maar heb je dat ook nodig? Wij weten hoe je de juiste, open vragen stelt en zo kandidaat-leveranciers stimuleert om hun expertise voluit te laten spelen en creatief met jou mee te denken.

Aanbesteding: maak je doel en vragen glashelder

Bij een aanbesteding mag je meestal niet overleggen met de kandidaat-leveranciers. Het is dus nog belangrijker om de juiste vragen te stellen en het doel van je IT-infrastructuur glashelder te maken. Daarin ondersteunen we jou graag.

Refit of verhuizing: verzeker de continuïteit

IT is cruciaal voor je organisatie, vermijd dus ongeplande verstoringen. Planning, budgettering, business cases, selectie en coördinatie van leveranciers: vanuit onze ruime ervaring zorgen we voor een vlotte refit of verhuizing van je IT-infrastructuur.

Waarom klanten Certios inschakelen?

  • Correct, onderbouwd budget | Of het nu gaat over de opstart, refit of verhuizing van je datacenter: wij zorgen ervoor dat je enkel betaalt voor de IT-capaciteit die je nodig hebt, onverwachte kosten vermijdt en je budget moeiteloos verantwoordt.
  • Compliant IT-infrastructuur | We zitten aan tafel bij de ontwikkeling van nieuwe regelgeving en volgen de meest recente IT-technologieën op de voet. Met die kennis en ervaring selecteren we de tools die jou op weg zetten naar compliance.
  • Enkel maatwerk | Bij ons geen copy/paste van vroegere projecten: jouw organisatie en project zijn uniek en verdienen maatwerk. Daarbij maken we maximaal gebruik van de expertise en capaciteit waarover jullie vandaag beschikken.

Een vrijblijvend gesprek over je IT-infrastructuur?

Bel +31 6 319 937 33 of
Stuur een bericht